فروشگاه ایرانیکان
اصول گنج یابی و رسیدن به دفینه
زیرخاکی ، گنج ، دفینه

اصول گنج یابی و رسیدن به دفینه

امروز در این مقاله قصد دارم تجربیات گنج یابی و یک مقدار ریزه کاری هائی که در علم شناسایی آثار تاریخی وجود داره رو برای دوستان بزارم تا بتونند استفاده کنند.
در ابتدا باید عرض کنم که علائم شناسی به این سادگی هائی که فکر می کنیم نیست. به نطر من یک علامت رو باید چندین و چند بار در محل اون حاضر بشی و تمام جوانب رو بسنجی تا به ریزه کاری های اونها پی ببری. که در ادامه این مبحث با ذکر مثال شما دوستان رو قانع خواهم کرد.

قوانین گنج یابی

خوب اول از جوغن ها شروع می کنیم:

جوغن ها نمونه و انواع فراوانی دارند که بعضی از آنها مستقیماً مربوط به دفینه و نسخه هستند. بعضی مربوط به آئین و مراسم، بعضی مربوط به مقبره یا آرامگاه، که واقعاً به سادگی نمیشه فرق میان این انواع رو تشخیص داد. اما اگر مقداری حرفه ای و با تجربه باشی، میشه تشخیص داد. در کل در بعضی از قبرستان ها یک هدایاخانه پیدا میشه. مثلاً در جایی تعداد زیادی جوغن وجود داره که مشخص میکنه آن محل دارای یک قبرستان مهم هست. که یعنی اینجا می تونه علاوه بر آرامگاهها، یک هدیه هم وجود داشته باشه. این هدیه معمولاً از یک کوزه به بالا هست که بعضی اوقات در زیر یک تخته سنگ یا زیر خاک و یا درون خود جوغن میباشد.

به عنوان مثال یکی از دوستان من، تا حالا چندین بار از درون و کنار همین جوغن ها هدف در آورده.
نمونه اول، ۷ عدد جوغن کنار هم بوده که هشتمین جوغن هم وجود داشته، اما بصورت پلمپ و میشه گفت اصلاً مشخص نبوده، که بار این جوغن یک کوزه پر از سکه طلا بود.

اصول اولیه گنج یابی

نمونه دوم ۳ عدد جوغن به شکل مثلث بوده، به این طریق که هر جوغن روی یک سنگ جداگانه قرار داشته و دقیقاً وسط این مثلث هدف قرار داده شده بود. اون هدف نیز یک عدد کوزه. پر از سکه بود. پس اگر ۳ عدد جوغن که هر کدام جداگانه بر روی یک سنگ و به شکل مثلث وجود داشت، مطمئن باشید که هدفی در مرکز
مثلث موجود خواهد بود.

و نمونه سوم جوغنی وجود داشت که درون و یا در بدنه یا دیواره. آن یک دایره. کوچک کنده شده بود. این دایره علاوه بر اینکه میتونه مسیر هدف یا آرامگاه رو نشون بده، از جهتی دیگه هم میتونه نشان یک بار درون خودش باشه. به این صورت که اگر خاکی درون آن هست خالی بشه، و بعد از آن متوجه می شید که ته جوغن به وسیله یک ماده که میتونه ساروج و یا غیره باشه، پلمپ هست. که معمولاً اگر با یک وسیله ای به ته جوغن کوبیده بشه صدای خالی بودن رو متوجه می شید. خلاصه اون جوغن رو شکستند و بار اونو که در ته جوغن وجود داشت رو خالی کردند.

اصول موفقیت در گنج یابی

دوستان عزیز، نکته ای رو که باید حتماً رعایت کنید اینه که هر جوغنی رو دیدید حتما خاک اونو خالی کنید که بیشتر دوستان به علت ندانستن این موضوع این کار رو انجام نمی دهند. البته این موضوع رو باید بدونید که هر کجا جوغن وجود دارد، نمیشه گفت که حتماً به این موارد ذکر شده برخورد خواهید کرد. اما از طرفی هم ممکنه که برخورد کنید. در اینجا تصویر یک جوغن رو براتون گذاشتم که خودم درون اونو خالی کردم. به این صورت که بعد از اینکه مقداری از خاکی که در ته جوغن بود رو خالی کردم، انگشتان دستم بصورت کامل در انتها و کنار ههای جوغن فرو می رفت، یعنی انتهای جوغن با خالی کردن خاک، قطر آن از دهانه داشت بزرگتر میشد، که واقعاً جای تعجب داره که چقدر جالب این عمل رو انجام داد هاند. البته هنوز خاک برای خالی کردن داره و میشه گفت که باید هدفی در زیر این جوغن وجود داشته باشه که من به علت نداشتن وسایل لازم برای خالی کردن و شکستن اون جوغن، مجبور شدم اتمام کار رو به مرحله بعدی بسپارم و واقعاً هم به علت دور بودن راه تا الان فرصت نکردم کار اونو به پایان برسانم.

اصول گنج یابی و دفینه یابی

نکات بعدی از تجربیات گنج یابی

اما مورد بعدی، جوغن هائی بر سر قله یک کوه هستند که فعلاً ۳ عدد مقبره یا گور دخمه هم در کنار این جوغن ها نمایان شده. یک تجربه دیگه که لازمه دوستان بدونند اینه که بازم من تمام خاک این جوغن ها رو خالی کردم و در بیشتر اونها فقط یا خاک معمولی یا خاک و زغال بود. البته نه اینکه جوغن ها بصورت کامل پر ازخاک باشند. بعضی از آنها فقط ته آنها خاک داره، بعضی تا نصفه، بعضی هم کامل پر از خاک هستند.

خوب، یکی از جوغن ها که دقیقاً در بالا و وسط یکی از اتاقک ها هست، بصورت کامل پر از خاک بود و وقتی خاک این جوغن رو خالی کردم متوجه شدم که خاک آن کاملاً قرمز و الک شده بود. یعنی بر خلاف بقیه. جوغن هائی بود که خاک عادی و پودر زغال داشتند بود! خوب شما چه نتیجه ای میتونید از این موضوع بگیرید؟ نتیجه و تجربه ای که من کسب کردم اینه که این جوغن با خاک قرمز و الک شده میتونه به شما جا و مکان دقیق مقبره رو نشون بده! یعنی زیر این جوغن مقبره یا گور دخمه وجود داره و یا اینکه درون این مقبره یا زیر این مقبره دفینه وجود داره و یا اصلاً درون خود جوغن سنگهای قیمتی یا دفینه میتونه باشه.

ادامه مبحث تجربیات گنج یابی

در جایی دیگه از اصول گنج یابی تعدادی جوغن از بزرگ به کوچک وجود داشته ، اما در کنار کوچکترین جوغن باز یک جوغن بزرگ وجود داشته که دوستان وقتی ته آنرا شکستند باز به هدف رسیدند.
نکته و تجربه دیگه که لازمه به اون اشاره کنم اینه که، معمولاً مکان های مهم می تونه نقشه و کروکی محل رو در کنار ۴ متر در یک راستا وجود داشت که تصاویر دو تا / خودش داشته باشه. مثلاً در جایی تعدادی مربع با فاصله ۵ از مربع ها را واسه. شما گذاشته ام. خوب، این مربع ها در ابتدا کاملاً پر از خاک بودند و فقط ۵سانت از آنها خالی بود. وقتی ما شروع به خالی کردن این مربع ها نمودیم، در یکی از آنها یک مهره. آبی رنگ وجود داشت که کل کروکی منطقه و اتاقکها و نوع بار و عمق بار رو مشخص کرده بود.

در یک مربع دیگه بازم مکمل همین مهره وجود ۴/ داشت و در مربع بعدی مهر های بود که اشاره به تله. مکانیکی آن داشت. من وقتی عمق هدف ها رو گرفتم ۵ متر بود. البته چندین دستگاه مختلف اونجا جواب داد و من با کمی توجه متوجه شدم که فاصله. هر مربع تا مربع ۴ متر هستش. یعنی عمق اهداف، با این ترفند نشان داده شده بود. پس اگر شما واقعاً توجهات لازم / بعدی ۵ رو به نشانه ها بکنید می تونید متوجه نکاتی مهم و کلیدی بشید که میتونه واقعاً برای شما مفید باشه. تجربیات گنج یابی
مورد بعدی از جوغن ها اینه که بعضی از جوغن ها واقعاً فقط مربوط به دفینه هستند که با کمی دقت و کنکاش میشه متوجه شد.

یکی بزرگ در وسط، یک متوسط در سمت جنوب غرب، و یک کوچک در سمت شمال شرق. خوب، تا اینجای کار باید متوجه بشید که معمولاً بعضی از دفینه ها رو توی شیب تّپه یا کوهها قرار میدن و اینکه برای نصب جوغن هائی که مربوط به آرامگا هها هستند بیشتر از سنگ های ثابت استفاده می کنند. اما این مورد کاملاً به شما میگه که اینجا فقط دفینه وجود داره ولی ما باید چطور این ۳عدد جوغن رو تفسیر کنیم؟ به این صورت که: جوغن بزرگ در وسط اشاره به همون دفینه داره، جوغن متوسط که در سمت جنوب غرب بوده اشاره به مسیر هدف، و جوغن کوچک که در مسیر شمال شرق هستش اشاره به راه ورودی می کنه. که من دقیقاً در سمت جوغن متوسط به فاصله تقریباً ۳ متری محل هدف رو نقطه کردم.

اما میمونه راه ورودی که باید در مسیر جوغن کوچک باشه. خلاصه من وقتی عمق هدف رو گرفتم، ۵ متر نشون داده شد که اگر کمی دقت کنید می بینید عمق هدف بوسیله تعداد سنگهای مهار، در زیر سنگ بزرگ نشون داده شده.
خوب دوستان تا اینجای کار از اصول گنج یابی رو داشته باشید تا در مورد ریزه کاری های جوغن ها بیشتر کار کنیم البته در فرصت مناسب در مورد ردیاب هم کار خواهیم کرد.

ادامه دارد...

 

 



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: یک شنبه 16 تير 1398برچسب:,
ارسال توسط عتیقه